MENY
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter_toppbilder

Her publiseres ledige stillinger i våre butikker:

 KID søker etter deltid og ekstrahjelper:


Er du tillitsvekkende, blid og inspirerende i kontakt med kunder? Trives du med salg? Er du i tillegg interessert i interiør og trender?
Vår butikk på Rykkinn søker en selger i 30% vikariat og  ferievikarer i ca 11-20% stilling. 
Søkere må være over 18 år. Søknadsfrist 22. mai 2022. Ta kontakt med oss, da vel!


Kid er en inspirerende og moderne butikk, med et bredt og spennende vareutvalg innen interiør. Som medarbeider er du vårt viktigste ledd mellom vår innbydende butikk og kunden, hvor ditt viktigste oppdrag er å skape gode kundeopplevelser gjennom å inspirere og å veilede.

Dine hovedoppgaver vil være:

Salg og kundeservice
Klargjøring til kampanje, vareplassering og varepåfylling
Annet forefallende butikkarbeid

Du vil jobbe i en levende butikk med stadige fornyelser. Dette gjør at stillingen er fysisk krevende og at hverdagen er preget av høyt tempo. Vi er derfor avhengige av dedikerte og fleksible medarbeidere som tar ansvar og som klarer å bidra med alle butikkrelaterte oppgaver.

Våre forventninger til deg

Aller viktigst -du må ønske å jobbe i butikk og med salg! I tillegg har du gjerne erfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du er utadvendt, finner det naturlig å ta kontakt med kundene og har et godt humør som smitter over både på kunder og kolleger. Du har det gøy når du er på jobb! Samtidig tar du ditt ansvar på alvor og sørger alltid for at oppgaver blir løst med høy standard og på en slik måte det var bestemt.
Det aller viktigste ansvaret du vil ha som butikkselger hos oss vil være å kommunisere godt med alle våre kunder. Du må derfor snakke flytende norsk for å jobbe i våre butikker.
Stillingen inngår i en arbeidsplan hvor arbeidstiden er både morgen, kveld og i helger.

Vi tilbyr:

En utfordrende stilling i en kjede med spennende produkter
Gode karriere- og utviklingsmuligheter for de som vil og kan
En «levende» bransje med store variasjoner og hvor den enkeltes innsats teller
Deltidsstillinger som fint kan kombineres med skole og utdanning
Et nettverk av butikker over hele landet som også gir muligheter for å jobbe i andre avdelinger
Et bonussystem for alle faste medarbeidere som er ansatt over 20%

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikkleder.

NB! Vennligst ikke send søknaden din pr e-post til oss. Kun søknader som sendes via vår rekrutteringsportal vil bli vurdert. Gå inn på karrieresiden vår karriere.kid.no for å sende oss en søknad.
Klikk her for å søke: https://karriere.kid.no/jobs/201768-vi-soker-en-dyktig-selger-i-30-vikariat-og-ferievikarer-til-rykkinn __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

KappAhl søker selger/sommerhjelp ril avdeling Rykkinn Senter!


Vi ønsker deg først i juni og juli mnd. som har stor interesse for mote og trender, og som elsker butikksalg og service!

Hos Kappahl jobber vi med kunden i fokus. Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter.
Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mer salg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud.
Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene. 

Din kompetanse og personlighet 
Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.
Kappahl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos Kappahl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!
Hos Kappahl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive Kappahl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

Er du interessert?

Stillingen er med varierende arbeidstid dag, kveld og helg med mulighet for videre ansettelse
Tiltredelse og lønn etter avtale. 

Søknadsinformasjon
Søknad Frist 17. 05.2022 sendes på mail  414manager@kappahl.com
Har du spørsmål, kontakt: Butikksjef Hasmik Tahmasain  tlf. 47319489___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

FitnessRoom!


FitnessRoom Rykkinn søker etter personlige trenere.

Er du interessert send oss en mail på rykkinn@fitnessroom.no

Kjenner du noen som er interessert så tagg de i dette innlegget.

Mer info: https://fitnessroom.no/karriere
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Vi søker flere ringevikarer på Life Rykkinn !
  

Du må kunne jobbe kveld, helger/lørdager og i ferier !
Behovet er ekstra i perioder som juni/juli/august og helger i desember/romjulen og i påske.
Ellers er det tilkalling ved behov og sykdom.
For å søke følg linken og legg inn en elektronisk søknad gjennom Mojob

https://job.mojob.io/15878?_ga=2.191404013.699659133.1650619069-1720555102.1650619069_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Mobilexperten søker deltidsansatt!


Vil du være en del av teamet vårt?
 
Kanskje du har butikkerfaring eller du er klar for din første jobb i butikk! Vi søker først og fremst en person som er glad i mennesker, har masse engasjement og som liker et høyt arbeidstempo.
 
Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil veksle mellom salg og service på Mobil Telefoner .
Viktige kvalifikasjoner og egenskaper:
• Du er real, kvikk og raus
• Engasjert
• Serviceinnstilt og blid
• Ryddig, strukturert og ansvarsbevisst
• Søkere må være over 18 år og kunne snakke norsk

Vi tilbyr en grundig og detaljert opplæring i en ung og innovativ kjede. Personlig lederskap, initiativ og resultater belønnes med gode utviklingsmuligheter.
Vi ser etter flere som kan jobbes på dagen, kvelden eller helgene.

Hvis du er den person vi leter etter så send Søknad, CV og et bilde av deg til:

singh@dataspesialisten.no

Merk søknad med Butikkmedarbeider. Tiltredelse snarest.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________