MENY
rykkinglogo
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Skobutikk Bærum

Skobutikk Bærum

Har du skodilla? Eller er det på tide å erstatte sko som har gjort nytten sin? På Rykkinn Senter finner du din lokale skobutikk i Bærum.
 

Din lokale skobutikk

 
Hos Bekkestua Sko finner du sko til enhver anledning og for enhver smak. Vår skobutikk i Bærum har fokus på både kvalitet og tidløst design, og våre ansatte hjelper deg mer enn gjerne å finne skoene som er perfekt for deg. Våre merker inkluderer Birkenstock, Blackstone, Converse, Sebago, New Balance, Swims, Tommy Hilfiger, Toms og UGG Australia.
 
Kom innom for en hyggelig skohandel. Våre ansatte står klar til å hjelpe deg med å finne dine neste favorittsko til hverdag og til fest.
 

Få unnagjort shoppingen på ditt lokale kjøpesenter i Bærum 

 
Rykkinn Senter er et nytt og moderne kjøpesenter i Bærum. Her finner du alt du trenger innen mote, helse og interiør, fordelt på 39 inspirerende butikker og to etasjer. Du vil garantert finne noe som passer både stil og lommebok, også når det kommer til skotøy.
 
Vi har alt til din ukentlige shoppingrunde av daglivarer og andre ting i tillegg til en hyggelig skobutikk i Bærum.
 

Vi har alt du behøver til dine ærender i Bærum

 
Andre butikker på senteret inkluderer Bekkestua Sko, Bjørklund, Enklere Liv, Match, KID, Lindex, Kitch’n, Kappahl, Meny, Norli, Mestergrønn, Boys of Europe, Intersport, Nille, Street One, Princess, Specsavers, Sunkost, VIC og VITA. Her kan du se en fullstendig liste over senterets butikker.
 
I tillegg vil du få muligheten til å ta deg en velfortjent shoppingpause ved et av våre spisesteder.
 

Åpningstider

 
Våre åpningstider er 10.00-20.00 på hverdager og 09.00-18.00 på lørdager. Gratis parkering i 4 timer og luftige lokaler gir deg en smidig og behagelig opplevelse.
 
Dersom du trenger en skobutikk i Bærum, er Rykkinn Senter stedet for deg.
 
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!