MENY
rykkinglogo
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter-35

Apotek Bærum

 
Trenger du et apotek i Bærum? Vitusapotek på Rykkinn Senter hjelper deg med resepter, medisiner og annen helsekost.


Apotek i hjertet av Bærum


Rykkinn Senter er et luftig og nyoppusset kjøpesenter i hjertet av Bærum, kun en liten kjøretur unna Oslo. I tillegg til ditt lokale apotek i Bærum, kan senteret friste med til sammen 39 spennende og inspirerende butikker og spisesteder.
Vitusapotek er ditt personlige apotek i Bærum. Hos oss kan du være trygg på at din kundeopplevelse er viktig for oss. Våre ansatte er spesialister på medisiner og hvordan disse fungerer i kroppen. 
Det er viktig for oss å formidle vår kunnskap på en god måte, slik at du får fullt utbytte av våre produkter. Riktig bruk av medisiner er også viktig for å unngå bivirkninger.

 

Sunnhet og velvære


Ved siden av medisiner, finner du et bredt utvalg av velværeprodukter og kosthold på ditt lokale apotek i Bærum. Til tross for at kroppen i hovedsak får sine vitaminer og mineraler gjennom et sunt kosthold, vil de fleste fra tid til annen dra nytte av litt ekstra påfyll av energi. 
Kosttilskuddet på vårt apotek i Bærum har vært gjennom en grundig kvalitetskontroll, hvor vi foretar en omfattende vurdering av dokumentasjon fra leverandørene våre. Du kan derfor være trygg på at ditt kosttilskudd fra oss er av høy kvalitet og blant det beste på markedet.

På vårt apotek i Bærum finner du også et stort utvalg av produkter til babyer og småbarn. Vi har det du trenger til både den nyfødte og den ammende mor. For mange er dette en tid preget av nye inntrykk og kroppen går gjennom mange forandringer. Mange kan også synes dette er en utfordrende tid med mye usikkerhet.
Kom innom vårt apotek i Bærum, så hjelper våre ansatte deg mer enn gjerne med tips og råd for en god og trygg barseltid.

 

Apotek og shopping i Bærum


 Andre butikker på senteret inkluderer Bekkestua Sko, Bjørklund, Enklere Liv, Match, KID, Lindex, Kitch’n, Meny, Norli, Mestergrønn, Boys of Europe, Kappahl, Intersport, Nille, Street One, Princess, Specsavers, Sunkost, VIC og VITA.
Vi på Rykkinn Senter ønsker å gi deg som kunde en god og smidig kjøpeopplevelse. Hos oss får du gratis parkering i 4 timer uten å trekke lapp!

Åpningstidene er 10.00-20.00 på hverdager og 09.00-18.00 på lørdager.

 

Kom innom i dag for en hyggelig handel


Har du behov for apotek i Bærum som er trygt og enkelt og med dyktige ansatte? Ta turen innom Rykkinn Senter og Vitusapotek for en trygg og hyggelig handel!