MENY
rykkinglogo
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter_toppbilder

Her publiseres ledige stillinger i våre butikker:____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Kitch'n Rykkinn Senter søker ekstrahjelp


Lyst til å jobbe som ekstrahjelp i et team med godt arbeidsmiljø, høyt tempo, mye læring og nye utfordringer hver dag? Da er dette jobben for deg!
Vi trenger en ekstrahjelp som kan jobbe dag, kveld og helg, samt ekstra jobbing i høytider og ferier.


Nøkkeloppgaver

- Sørge for topp kundeservice
- Bidra til å presentere en spennende og ordentlig butikk
- Alltid være løsningsorientert
- Samarbeide godt med kolleger og butikkleder


Kvalifikasjoner

- Erfaring fra butikk er en fordel
- Fleksibel og evne til å stå på i ekstra travle perioder
- Selvstendig
- Rask og effektiv
- Interessert i kjøkkenutstyr og matlaging
- Beherske norsk muntlig og skriftlig
- Ryddig og strukturert


CV og søknad kan leveres i butikk, eller sendes på mail til Rykkinn@kitchn.no

Søknadsfrist: 27. August
Innkalling til intervju vil skje fortløpende
Lurer du på noe, kom gjerne innom butikken og snakk med nestleder Thea Christine Ruud_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

VIC Rykkinn Senter søker etter deltidsmedarbeider!

 

VIC Rykkinn ønsker å være best på service til våre kunder, vil du være med oss?Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel.
Selskapet omsatte i 2019 for i underkant av 2 mrd kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1300 ansatte.
Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.


VIC er Norges ledende merkevarekjede med kjente merker. Vi fører også egne merker med moteriktig design av høy kvalitet. I 2017 lanserte vi en helt ny generasjon VIC butikker som skal løfte merkevaren til nye høyder.
Vårt mål er at VIC skal være den viktigste motekjeden i Norge. Uansett plattform. Når du handler hos VIC skal du føle deg godt ivaretatt av våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere.
Vi jobber sammen som et team og har det gøy på jobb. Hos oss skal alle kunder få en positiv handleopplevelse. Våre kjerneverdier er Inspirerende, Kunnskapsrik og Tydelig.
Dersom dette er noe du kjenner deg igjen i, og ønsker å være en del av, må du søke.

 

Hva er det som får deg til å stå opp hver morgen med et smil om munnen? For oss er det tanken av å skulle til en arbeidsplass der man jobber sammen for å skape magi – og dette kan du nå få bli en del av!
Til 10% stilling som Butikkselger hos VIC Rykkinn er vi på jakt etter deg som har et ønske om å utvikle deg i møte med kunden og å bidra til at alle kunder får en positiv kundeopplevelse.
I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden. Vi ønsker til enhver tid å møte kunden med et smil og hjelpe til med det lille ekstra. Du som Butikkselger har en nøkkelrolle for å sikre fornøyde kunder og økt omsetning.

Vi ser for oss at du trives med å jobbe med mennesker, salg og service, og drives av å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. I tillegg er du resultatorientert, kreativ, har en evne til å inspirere andre, og trives i en hverdag med høyt tempo. Du er også ansvarsfull og er opptatt av godt samarbeid. Som ansatt i VOICE er det viktig med gode samarbeidsevner, da vi er veldig opptatt av verdien av å jobbe i TEAM, lære av hverandre og utvikle oss som medarbeidere.


Kvalifikasjoner:
Har fullført og bestått videregående skole, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
Har salgserfaring fra tilsvarende bransje, gjerne varehandel

Vi tilbyr: 
Muligheten til å jobbe med kvalitetsprodukter i et dynamisk selskap som leverer solide resultater og er i stor vekst
Karriere- og utviklingsmuligheter står i fokus hos VOICE, og alle ansatte blir oppfordret til å benytte våre læringsplattformer
En jobb i et selskap der bærekraft er en integrert del av vår forretningsstrategi
Muligheten til å oppdatere garderoben din med gode personalkjøpsordninger
En morsom og kreativ arbeidsplass
Tett oppfølging og supportVoice Norge AS er i dag et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel, vi har store tanker om fremtiden - og vi ønsker å ha med deg på laget!
Stillingen krever at du er fleksibel med tanke på arbeidstid, og at du kan jobbe på dag- og kveldstid i både ukedager og helger, i tillegg til i ferier.  
Kjenner du deg igjen? Send oss gjerne din CV og et søknadsbrev som viser din motivasjon for stillingen. 
Søknad sendes via voice.no


_______________________________________________________

 

Thitima Thai Food på torget trenger mer bemanning.

Dersom du, eller noen du kjenner, kan tenke seg å jobbe i vognen,
send CV og søknad til Bjørn på mobil 47515515 eller thitimathaifood@gmail.com.

Det er primært salg, så kokkeferdigheter er ikke nødvendig. Opplæring i tilberedning blir gitt.
Tiltredelse snarest.