MENY
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Lokal handel
Sammen med lokale drivere har vi funnet ulike løsninger for deg å handle lokalt i en annerledes hverdag.
 
Nabolagets hverdagshelter står på hver dag for å holde hjulene i gang på ditt lokale handlesenter.

For deg som ikke kan eller vil gå ut i disse dager eller bare ønsker å minimere tid i butikken, har flere av våre lokale butikkdrivere tilbudt seg å kjøre varer hjem til deg eller åpnet for å holde av varene ferdig pakket til deg når du kommer i butikk.
Se under for oversikt hva vi kan tilby deg nå under og bli med å støtte oppunder lokal handel ved å bruke oss.

Buddy:
Vi har gratis hjemkjøring over 500.- og mot kjøretillegg under 500,- med 0-3 dagers leveringstid.
 
Princess:
Bestill varer på vår nettside. Handle for over 499,- i nettbutikken og få fri frakt til Postens nærmeste utleveringssted. Ønsker du varene levert helt hjem har vi ulike alternativer, priser fra 79,-. Kjøp på nett, hent i butikk: Du betaler varene på nett, og pakken sendes fra nettbutikken til valgfri butikk. Dette koster ingenting. Klikk og hent: Du reserverer varene på nett, men henter dem og betaler i butikken. Dette er raskeste alternativ og koster heller ingenting.

Bakkal: 
Tilbyr nå hjemkjøring! Til dere som er i karantene eller er hjemmeværende tilbyr vi nå hjemkjøring i forbindelse med coronaviruset. For bestilling send SMS til: 93059223 eller send melding på Facebook.

Kid:
Det skal alltid være trygt å handle hos Kid. Dersom du ikke ønsker å besøke en av våre fysiske butikker kan du handle i fred og ro på kid.no. Som medlem får du fri frakt ved kjøp over 399,-. Du kan også velge å få varene levert direkte hjem til deg fra 69,- (gjelder Helthjem, se egne vilkår).

Marinka:
Vi kan være behjelpelig med produkter og kjører gjerne hjem til deg, hvis ønskelig. Se produktene våre på www.marinka.no og snakk med oss på mobil 924 46 374

Lille Hudklinikk:
Vi tilbyr våre kunder veiledning og hjelp per Tlf, Mail og Facebook. 
Vi selger dessuten produkter som leveres hjem til kunder i Bærum, eller kan sende per post.  
Full oversikt over hva vi tilbyr finner du på vår facebookside.
Produkter bestiller du via e-post: post@lillehud.no