MENY
rykkinglogo
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter-69

Sportsbutikk Bærum

Ser du etter en sportsbutikk i Bærum som har alt du trenger av sportsutstyr? Da burde du ta turen innom Intersport på Rykkinn Senter!
 

Sportsbutikk på Rykkinn Senter i Bærum

 
Trenger du for eksempel en ny treningstights? Eller en løpejakke for kaldere vær? På Intersport finner du det du trenger, til både små og store. Hos vår sportsbutikk i Bærum kan du være sikker på at du får tak i markedets beste treningsutstyr. Våre ansatte hjelper deg gjerne med veiledende råd og faglig kunnskap, slik at du får de beste produktene til ditt bruk.
 
Kom innom Intersport for en hyggelig handel i din lokale sportsbutikk i Bærum.

 
Rykkinn Senter er ditt lokale kjøpesenter med sportsbutikk i Bærum

 
Rykkinn Senter er ditt lokale kjøpesenter i hjertet av Bærum. I våre luftige og delikate lokaler finner du 39 spennende butikker innen mote, helse og interiør. Senteret har også fokus på trening og helse. I tillegg til vårt selvbetjente treningsstudio og sportsbutikk har vi flere butikker som baserer seg på helse og velvære
 
Hos oss kan du få utført alle ærender enten om det er et legebesøk eller om det er å freshe deg opp på en hudklinikk. Du kan få kjøpt blomster, interiør, klær, dagligvarer, bøker og mye mer på vårt senter i Bærum.
 
I tillegg har vi en rekke spisesteder når det er tid for en pause fra shoppingen.


Andre butikker

 
Andre butikker på senteret i tillegg til vår sportsbutikk inkluderer Bekkestua Sko, Bjørklund, Enklere Liv, Kappahl, Match, KID, Lindex, Kitch’n, Meny, Norli, Mestergrønn, Boys of Europe, Intersport, Nille, Street One, Princess, Specsavers, Sunkost, VIC og VITA. Her  kan du se en fullstendig liste over senterets butikker.
 
På Rykkinn Senter vil du finne det meste av det du behøver til hverdag eller til fest.
 

Åpningstider

 
Alt ligger til rette for en smidig og trygg handel i vår sportsbutikk i Bærum. Våre åpningstider strekker seg fra 10.00-20.00 på ukedager, og 09.00-18.00 på lørdager. Senteret tilbyr også gratis parkering i 4 timer uten at trekk av P-lapp.
 
Trenger du en faglig sterk sportsbutikk i Bærum? Ta turen innom Intersport på Rykkinn Senter, så hjelper vi deg med å finne treningsutstyr tilpasset deg!