MENY
rykkinglogo
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter-35

Shopping Bærum

På tide å friske opp hjemmet eller skal du ut på ærender og ønsker å få unnagjort alt på et sted? Shopping i Bærum gjøres enkelt og behagelig på Rykkinn Senter.
 

Shop på et moderne kjøpesenter

 
Vårt moderne og nyoppussede kjøpesenter gir deg alt du trenger på ett sted. Vi kan friste med 39 spennende butikker innen klær, sko og interiør. Skal du på shopping i Bærum er med andre ord Rykkinn Senter stedet for deg. Ta shoppingrunden hos oss, og nyt en behagelig formiddag i luftige og delikate omgivelser.
 

Shopping i Bærum – Vi har de beste butikkene

 
Blant våre mange butikker finner du Bekkestua Sko, Bjørklund, Enklere Liv, Match, Kappahl, KID, Lindex, Kitch’n, Meny, Norli, Mestergrønn, Boys of Europe, Intersport, Nille, Street One, Princess, Specsavers, Sunkost, Team Hårsenter, VIC, VITA og Yes! Vi Leker.
 
Her finner du gaver og ting til enhver smak samlet på et sted.
 
Når det er på tide med lunsj og en god pause fra shoppingen, kan du ta deg en velfortjent pause på en av våre mange trivelige kafeer og spisesteder. Her kan du nyte en god matbit og godt selskap i behagelige omgivelser. Våre spisesteder tilbyr noe for enhver smak, og du vil helt sikkert finne noe som frister.
 

Hos oss kan du gjøre alle dine ærender

 
Skal du til legen eller på trening? Men skulle du gjerne ha fått unnagjort shoppingen, og føler deg derfor satt litt i tidsklemma? På Rykkinn kan du gjøre alt på et sted!
 
I tillegg til våre mange inspirerende butikker, rommer senteret også et selvbetjent treningssenter, bibliotek, legesenter, fysioterapeut og andre samfunnsnyttige tilbud.
 
Rykkinn Senter er det perfekte stedet å kombinere shopping i Bærum med andre ærender - alt inne på ett senter!
 

Åpningstider

 
Benytt deg av vår 4 timer gratis parkering og lange åpningstider og få unnagjort alle ærender på samme sted. Våre åpningstider er 10.00-20.00 i ukedager og 09.00-18.00 på lørdager. Parkering finner du i underetasjen.
 
Skal du på shopping i Bærum? Ta turen innom Rykkinn Senter for en god og trivelig handel!