MENY
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter-69

Kjøpesenter Bærum

Er du på jakt etter et kjøpesenter i Bærum? Velkommen til Rykkinn Senter!
 
Rykkinn Senter er et moderne og delikat kjøpesenter i Bærum. Dersom du trenger noe nytt til garderoben, eller ønsker å tilbringe en formiddag i hyggelige og inspirerende omgivelser, er dette stedet for deg!
 

Vi har alt du trenger

 
Vårt lokale kjøpesenter i Bærum gir deg et bredt utvalg av spisesteder og butikker. Vi har flere enn 40 inspirerende konsepter inne handel, mote, sport, servering, helse og andre tjenester.
Ta deg gjerne en velfortjent pause i handlerunden og nyt en velsmakende lunsj blant våre kafeer og spisesteder. Her vil du finne noe godt for enhver smak og appetitt.
 

Kombiner hygge og ærender

 
På vårt lokale kjøpesenter i Bærum kan du kombinere hygge med andre daglige ærender. I tillegg til våre mange butikker og kafeer, finner du også et selvbetjent treningsstudio, bibliotek, legesenter, fysioterapeut og andre samfunnsnyttige tilbud. 
Hos oss kan du kombinere hygge, shopping og ærender. Vi har alt på et sted med gratis parkering i 2 timer. Eller hele 3 timer dersom du vil bli vårt kundeklubbmedlem. Send SMS RYKKINN til 2242
 

Kom innom kjente butikker og kjeder

 
Full butikkoversikt finner du både i vår app og på denne hjemmesiden.

 

Ta turen innom i dag

 
Unn deg selv en behagelig opplevelse og smidig handel i våre nyoppussede lokaler på Rykkinn Senter. Du finner oss lett tilgjengelig i Bærum sentrum, kun en kort kjøretur unna Oslo.
Våre åpningstider er 10.00 til 20.00 på hverdager, og 09.00 til 18.00 på lørdager.
 
Vi ønsker deg velkommen til en en hyggelig handel!