Rykkinn_senter_toppbilder
Søker etter en deltid hos W.B.Samson Rykkinn
 
Vi har som ambisjon å være blant de beste i Europa. Det synes vi er et litt hårete og passe abstrakt mål. I vår bransje tror vi det innebærer å lære av historien og skape for fremtiden. Det vi serverer er bakervarer og kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Det vi derimot jobber med er service. Og vårt viktigste mål å gjøre dagen til våre mange tusen daglige gjester et par knepp bedre. For å gjøre det, trenger vi dyktige lagkamerater som brygger kaffe, smører baguetter, steker kanelboller hver dag, året rundt. Er du den vi er ute etter? 
For å jobbe hos oss er du nødt til å være interessert i å bidra til å utvikle både stedet, laget og deg selv. Dette gjelder uavhengig av den rollen du er ansatt i. Du må ha et genuint ønske om å lære mer om service og smak. Du må være fleksibel og over gjennomsnittet opptatt av hvor rent det er rundt deg, særlig på jobb. 
Det finnes ingen faglige krav til å søke på barista- og servitørstillinger hos oss. Alt du trenger å kunne vil du få grundig opplæring i og det er gode muligheter i å fordype seg ytterligere i de fagområdene du måtte finne ekstra interessante. Det er imidlertid viktig at du aldri glemmer hva jobben din for det meste egentlig består av, uansett stedets ambisjoner: Å stå opp fantastisk tidlig, ta oppvasken, rydde bord og servere gjester - alltid med et smil om munnen. 
 
Skal du jobbe hos oss, må du ikke bare være villig til å gjøre disse tingene – du må være den personen som på en rar måte liker det litt.
 
CV og Søknad sendes til elin.reime@samson.no