MENY
FØLG OSS
logo_facebook_sort
Instagram-logo_sort
MENY
Instagram-logo_sort
Rykkinn_senter_toppbilder
Kid Rykkinn trenger en ny selger med lidenskap for interiør! 

Kid Interiør er Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør med en butikkportefølje av ca. 140 butikker i Norge, og Hemtex med ca. 140 butikker i Sverige, Finland og Estland. Begge kjedene driver i tillegg sine egne nettbutikker som er i sterk vekst.

Produktsortimentet varierer fra gardiner og sengetøy til dekorative artikler og tilbehør til hjemmet. Konsernet har en solid økonomi med en samlet omsetning på 2,3 mrd. NOK og et driftsresultat på 354 mill. NOK (2019).

Kids strategi er å tilby kunden kvalitetsprodukter fra sitt sortiment, bestående av egenutviklede merker til gode priser, gjennom inspirerende butikker samt nettbutikk. Vår kultur er preget av kremmerånd, inspirasjon og dedikerte mennesker. Selskapets hovedkontor ligger i nye og moderne lokaler i Lier, kun 30 minutter fra Oslo.

Er du tillitsvekkende, blid og inspirerende i kontakt med kunder? Trives du med salg? Er du i tillegg interessert i interiør og trender?

Vår butikk på Rykkinn Senter søker en ny butikkmedarbeider i 11 % stilling. Ta kontakt med oss, da vel!

Kid er en inspirerende og moderne butikk, med et bredt og spennende vareutvalg innen interiør. Som medarbeider er du vårt viktigste ledd mellom vår innbydende butikk og kunden, hvor ditt viktigste oppdrag er å skape gode kundeopplevelser gjennom å inspirere og å veilede.

Dine hovedoppgaver vil være:

·       Salg og kundeservice

·       Klargjøring til kampanje, vareplassering og varepåfylling

·       Annet forefallende butikkarbeid


Du vil jobbe i en levende butikk med stadige fornyelser. Dette gjør at stillingen er fysisk krevende og at hverdagen er preget av høyt tempo. Vi er derfor avhengige av dedikerte og fleksible medarbeidere som tar ansvar og som klarer å bidra med alle butikkrelaterte oppgaver.

 Våre forventninger til deg

Aller viktigst -du må ønske å jobbe i butikk og med salg! I tillegg har du gjerne erfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du er utadvendt, finner det naturlig å ta kontakt med kundene og har et godt humør som smitter over både på kunder og kolleger. Du har det gøy når du er på jobb! Samtidig tar du ditt ansvar på alvor og sørger alltid for at oppgaver blir løst med høy standard og på en slik måte det var bestemt.

Det aller viktigste ansvaret du vil ha som butikkselger hos oss vil være å kommunisere godt med alle våre kunder. Du må derfor snakke flytende norsk for å jobbe i våre butikker.

Stillingen inngår i en arbeidsplan hvor arbeidstiden primært er kveld og i helger.


Vi tilbyr:

·       En utfordrende stilling i en kjede med spennende produkter

·       Gode karriere- og utviklingsmuligheter for de som vil og kan

·       En «levende» bransje med store variasjoner og hvor den enkeltes innsats teller

·       Deltidsstillinger som fint kan kombineres med skole og utdanning

·       Et nettverk av butikker over hele landet som også gir muligheter for å jobbe i andre avdelinger

·       Et bonussystem for alle faste medarbeidere som er ansatt over 20%

Søknad sendes på mail eller leveres i butikken, søknadsfristen er: snarest

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikkleder.

 
Kontaktpersoner:

Anette-Karoline 
Butikkleder
+4794026131
47131bl@kid.no