meny

Meny Bærum

Er det tid for den ukentlige handelen? Ser du derfor etter en Meny i Bærum? Da bør du ta turen innom oss på Rykkinn Senter. Her får du gode råvarer og alt du behøver for å lage gode middager samt en fortreffelig service.
 

Rykkinn senter – For deg som ønsker et moderne kjøpesenter

 
Rykkinn Senter er et moderne og behagelig kjøpesenter i hjertet av Bærum. Her finner du alt du trenger til kropp, sinn og hjem, og hos Meny kan du også få unnagjort mathandelen. Dermed kan du som har flere ærender få unnagjort alt på et sted.
 
Visste du at vår Meny i Bærum er blitt kåret til Norges beste Meny butikk? Hos oss er vi nemlig opptatt av at våre kunder skal få personlig service i ypperste klasse, i tillegg til et bred sortiment. Våre ansatte hjelper deg mer enn gjerne med nyttige mattips, og er alltid klar for en hyggelig prat.
 

Kom innom Meny for inspirasjon

 
Vår Meny i Bærum gir deg velsmakende og nytenkende oppskrifter, et stort sortiment av spennende produkter, råvarer av høy standard og ikke minst god kundeservice. I ferskvaredisken vår finner du råvarer til enhver gane og anledning. Og ved å spørre en av våre hyggelige ansatte vil de kunne gi deg tips og råd dersom du planlegger en grillfest, sommerfest eller andre anledninger der du ønsker å servere god mat.
 

Andre butikker og ærender

 
Og har du planer om å få unnagjort andre ærender i samme slengen, kan du ved å handle på Meny i Bærum ta turen innom alle våre andre butikker på vårt senter.
 
Andre butikker på senteret inkluderer Bekkestua Sko, Bjørklund, Enklere Liv, Kappahl, KID, Lindex, Kitch’n, Meny, Norli, Mestergrønn, Boys of Europe, Intersport, Nille, Street One, Princess, Specsavers, Match, Sunkost, Team Hårsenter, VIC og VITA. Her kan du se en fullstendig liste over senterets butikker.
 

Åpningstider

 
Våre åpningstider er 08.00-22.00 på hverdager og 08.00-20.00 på lørdager. En utvidet parkeringsplass på utsiden og i underetasjen gjør det enkelt å ta ukeshandelen hos oss! Vi har gratis parkering i 4 timer uten trekk av lapp!
 
Ta turen innom din lokale Meny i Bærum. Vi garanterer en hyggelig og effektiv handel!